IŠČI
WMF 9000 S

WMF 9000 S

Zanesljiv, popolnoma avtomatiziran kavni aparat za maksimalno zmogljivost.

Visokozmogljivi in v celoti avtomatizirani kavni aparat WMF 9000 S ima kapaciteto do 350 skodelic kave na uro in lahko pripravi različne kavne specialitete na profesionalni ravni že v nekaj minutah. Zaradi novega, inovativnega načina delovanja in zaslonfa je WMF 9000 S primeren za uporabo v samopostrežnih obratih, kot tudi za strežno osebje – zato je popoln za luksuzne hotele, natrpane kavarne na železniških postajah, bencinske servise in pekarne.
Poleg tega lahko pripravi številne vroče in hladne napitke, od kave, mleka in čaja do čokoladnih napitkov.
Elektronsko nastavljivi mlinčki z visoko zmogljivostjo in velika posoda za vodo omogočajo vzdržljivost aparata, tako da je primeren za vsakodnevno uporabo, za kar pa poskrbi tudi povsem avtomatizirani sistem čiščenja, ki je hiter in enostaven za uporabo. Ker omogoča čiščenje cevi za mleko na mestu delovanja (CIP), je aparat vedno skladen s sistemom HACCP.
Vse komponente delujejo v popolni harmoniji, zato je WMF 9000 S izjemno enostaven za uporabo, ne zahteva veliko vzdrževanja in se ponaša z izredno dolgo življenjsko dobo. Zaradi tega je aparat izjemno zanesljiv in nosi prestižno oznako »izdelano v Nemčiji«.
Nastavitve za napitke

Nastavitve za napitke

Aparat WMF in njegova upravljalna enota Coffee Machine Business se prilagajata potrebam različnih uporabnikov. Vsak napitek, od espressa in kave z mlekom do kapučina, pripravi pri ravno pravšnji temperaturi.
Dynamic Milk

Dynamic Milk

Dynamic Milk je patentirani sistem za mleko, ki omogoča štiri različne gostote pene iz vročega mleka ter tri različne vrste pene mrzlega mleka, kot tudi pripravo vročega in mrzlega mleka.
Steam Jet

Steam Jet

Patentirani sistem SteamJet aparata WMF v trenutku poskrbi za idealno temperaturo vsake skodelice kave. Za najvišjo kakovost kave.
Upravljanje vroče vode

Upravljanje vroče vode

Tri nastavitve temperature vroče vode za različne vrste čajev in še bolj natančen nadzor temperature pri točenju omogočajo pripravo popolne skodelice čaja.
Način delovanja

Način delovanja

Prilagodljivi uporabniški vmesnik ponuja še večjo svobodo pri nastavljanju postavitve in posebnih funkcij. Primeren za vse vrste uporabnikov.
WMF CoffeeConnect

WMF CoffeeConnect

Pametna poslovna rešitev za povezavo aparata WMF 9000 S z digitalno platformo WMF CoffeeConnect odpira številne možnosti večjo učinkovitost in dobičkonosnost vašega podjetja.
Najvišja zmogljivost

Najvišja zmogljivost

Poskrbite za najvišjo zanesljivost delovanja z našimi inovativnimi in zmogljivimi mlinčki, visokozmogljivo črpalko in robustno posodo za vodo z veliko prostornino.
Možnosti oglaševanja

Možnosti oglaševanja

Opazno povečajte promet. V samopostrežnem načinu 10-palčnega zaslona lahko prikazujete promocijske animacije ali posebne ponudbe.
Sistem Dynamic Milk 2-milk

Sistem Dynamic Milk 2-milk

Omogoča uporabo dveh vrst mleka, vključno z običajnim in manj mastnim mlekom, sojinim mlekom in mlekom brez laktoze.
Mešalnik za čokolado

Mešalnik za čokolado

Novi mešalnik za čokolado, namenjen pripravi čokoladnega mleka ali kave s čokolado, omogoča intuitivno in varno uporabo, manj vzdrževanja ter dolgo življenjsko dobo.
WMF CoffeeConnect

WMF CoffeeConnect

Ob nakupu kavnega aparata WMF CoffeeConnect Inside vam podarimo dostop do najpomembnejših osnovnih aplikacij iz paketa Freemium. Dodatne, posebne aplikacije so na voljo v paketu Premium.
Sistemi za mleko in paro

Sistemi za mleko in paro

Sistemi za mleko in paro WMF omogočajo izredno hitro pripravo profesionalnih kavnih napitkov po vaših željah. Aparat WMF 9000 S je lahko opremljen z naslednjimi sistemi za mleko in paro: DYNAMIC MILK – povsem avtomatizirana priprava vročega in mrzlega mleka ter napitkov z mlečno peno. EASY STEAM – opremljen je s pol-avtomatsko parno šobo s senzorjem temperature. Ko je dosežena prednastavljena temperatura, se sistem izklopi. AUTO STEAM – z ločeno paro šobo omogoča prilagajanje gostote mlečne pene za vsak kavni napitek posebej.

Tehnični podatki

Priporočena dnevna ali največja zmogljivost na uro*
do 350 skodelic
Nazivna moč/omrežno napajanje
3,4–3,8 kW /220–240 V : 6,0–7,0 kW /380–415 V
Zmogljivost na uro v skladu z DIN 18873-2*
Espresso / 2 skodelici espresso
150/242 skodelic
Kava z mlekom / 2 kavi z mlekom
130/152 skodelic
Kapučino
150/238 skodelic
Skupna količina vroče vode/uro (220–240 V)
120 skodelic
Skupna količina vroče vode/uro (380–415 V)
190 skodelic
Izguba energije na dan v skladu z DIN 18873-2 (220 in 380 V)
približno 2,59 kWh
Napitki z vročim mlekom
Napitki z vročim mlekom in peno
Napitki z mrzlim mlekom
Napitki z mrzlim mlekom in peno
Sistem čiščenja na mestu delovanja**
Čiščenje na mestu delovanja**
Posoda za kavo v zrnju
Velika (zadaj) pribl. 1200 g, majhna (spredaj) pribl. 700 g
Posoda za čokolado ali posip (opcija)
pribl. 1200 g
Zunanje mere (širina/višina***/globina)
390/744/598 mm
Dovod vode
Neprekinjeno dovajanje vode
Teža praznega aparata, glede na model
pribl. 67 kg
Stalna raven zvočnega tlaka (LpA)****
< 70 dB (A)
*Zmogljivost je bila določena na aparatu z neprekinjenim dovodom vode in je odvisna od velikosti skodelice, nastavitve glede kakovosti, točilne pipe, modela in nazivne moči. Najvišja priporočena dnevna zmogljivost temelji na konceptu strežbe iz našega kataloga. Navedene povprečne vrednosti so samo orientacijske. Posebej usposobljena ekipa WMF vam lahko ponudi idealen kavni aparat glede na vaše specifične potrebe.
** Prednost sistema čiščenja na mestu delovanja je, da nastavka za penjenje ni treba odstraniti in ročno očistiti.
*** Višina s posodo za kavo v zrnju, s ključavnico, brez ključa
**** A-vrednotena raven zvočnega tlaka LpA (počasno) in LpA (impulzno) na delovnih postajah osebja je pod 70 dB (A), ne glede na način delovanja.
Pri karbonatni trdoti nad 5 °dKH je treba namestiti vodni filter WMF.