IŠČI
wmf 1500S+

wmf 1500S+

Nov aparat za najboljše doživetje kave.

Novi kavni aparat WMF 1500 S za kavne specialitete z 10-palčnim zaslonom ponuja hiter pregled nad vsemi informacijami – vključno z informacijami o hranilni vrednosti, promocijskimi ponudbami in videoposnetki o uporabi. Povsem avtomatizirani aparat s številnimi predlogami, namenjenimi srednje velikim ponudnikom kave s širokim spektrom dejavnosti, izpolnjuje vizualne, funkcionalne in jezikovne potrebe vseh uporabnikov.

Notranja vrednost, ki navdušuje na vseh področjih. Revolucionarni sistem Dynamic Coffee Assist vedno zagotavlja najvišjo kakovost vseh kavnih specialitet na osnovi kave espresso, ki jih ponuja WMF 1500 S . Točilna pipa s samodejnim nastavljanjem višine in novi mešalnik za čokolado omogočata izjemno enostavno ter priročno uporabo.

Digitalna rešitev WMF CoffeeConnect vam omogoča, da v celoti izkoristite trajnostne poslovne modele za povečanje učinkovitosti vašega podjetja za prodajo kave.

Priporočena dnevna/največja zmogljivost na uro do 180 skodelic
Nazivna moč/napajanje 2,75–3,25 kW / 220–240 V
Posoda za kavo v zrnju Na desni in levi pribl. 1100 g, na sredini pribl. 550 g
Posoda za čokolado ali posip (opcija) Pribl. 1500 g
Zunanje mere (širina/višina**/globina) 325/706/590 mm
Teža praznega aparata (glede na model) Pribl. 37 kg
Stalna raven zvočnega tlaka (LpA) < 70 dB (A)
Dovod vode Posoda za vodo (pribl. 4,5 l) ali fiksni dovod vode

 

Izboljšane posode za dodatke

Izboljšane posode za dodatke

Za popolno zunanjo usklajenost so vse tri posode za zrnje/dodatke v prahu na aparatu WMF 1500 S enotnega videza. Novi aparat za kavne specialitete pa poleg privlačne zasnove ponuja še največjo možno izbiro vrst kavnih napitkov: aparati, opremljeni z dvema mlinčkoma in posodami za dodatke v prahu, omogočajo tudi uporabo ročnega nastavka za mleto kavo.

Mešalnik za čokolado

Mešalnik za čokolado

Novi patentirani mešalnik za čokolado navdušuje s preprosto uporabo, čiščenjem in vzdrževanjem. Zaradi magnetne ključavnice je pravilna postavitev mešalne skodelice zagotovljena. Vgrajeni senzor spremlja tudi pravilno namestitev mešalne metlice.

10-palčni zaslon na dotik

10-palčni zaslon na dotik

Pregledno strukturirani, interaktivni barvni zaslon aparata WMF 1500 S omogoča prilagoditev po meri, saj lahko izberete svojo barvno shemo in uvozite svoje slike ali celo videoposnetke napitkov. Funkcija upravljanja na dotik z drsenjem omogoča intuitivno pomikanje in hiter dostop do glavnega menija.

Senzor Milk Excellence

Senzor Milk Excellence

Pri ravnanju z mlekom ne šteje le higiena. Zaščita sistema za mleko je izjemno pomembna tudi za dosledno zagotavljanje visoke kakovosti mleka. Senzor Milk Excellence je namenjen prav za to opravilo: ščiti mešalnik sistema Dynamic Milk, tako kot senzor izpraznjenosti v hladilniku. S pomočjo ultrazvočne tehnologije brezstično meri pretok in temperaturo mleka. Zanesljivo zaznava tudi napake v delovanju zaradi zračnih mehurčkov. Če prihaja do odstopanja, sistem samodejno prilagodi nastavitve.

Točilna pipa s samodejnim nastavljanjem višine

Točilna pipa s samodejnim nastavljanjem višine

Ko je je pipa za točenje kave nameščena pravilno, se ohrani ravno pravšnja temperatura napitka, neljubi ostanki mleka na ohišju pa postanejo le še stvar preteklosti. Višina točilne pipe aparata 1500 S se namreč samodejno prilagodi posameznim shranjenim nastavitvam za recept. Samodejno nastavljanje višine je serijsko na voljo pri sistemu Dynamic Milk.

Sistem Dynamic Coffee Assist

Sistem Dynamic Coffee Assist

Revolucionarni sistem Dynamic Coffee Assist vedno zagotavlja najvišjo kakovost vseh kavnih specialitet na osnovi kave espresso, ki jih ponuja WMF 1500 S . Ko je nastavitev kakovosti napitka izbrana, jo sistem neprekinjeno spremlja in po potrebi samodejno prilagodi najpomembnejše dejavnike, ki vplivajo na užitek, kot so količina mlete kave in stopnja mletja. S tem poskrbi za dosleden čas priprave, ekstrakcijo in vrednost, zato ste lahko prepričani, da boste strankam vedno postregli kavo enake, najvišje kakovosti.

WMF CoffeeConnect

WMF CoffeeConnect

Aparat WMF z vgrajenim sistemom CoffeeConnect ob nakupu vključuje pomembne osnovne aplikacije, ki so neposredno na voljo v paketu Freemium, v paketih Premium pa ponuja še dodatne, posebne aplikacije.

Razpoložljivi sistemi za mleko in paro

Razpoložljivi sistemi za mleko in paro

S sistemi za mleko in paro WMF boste v trenutku pripravili profesionalne kavne specialitete, prilagojene individualnim okusom. Poleg kavnih specialitet z vročim ali hladnim mlekom, ki jih ponuja Easy Milk, sistem Dynamic Milk zagotavlja tudi povsem avtomatizirano pripravo napitkov z vročim in hladnim mlekom ter mlečno peno, kot tudi številne različne možnosti gostote mlečne pene.