IŠČI
WMF 1100 S

WMF 1100 S

Kompakten, popolnoma avtomatiziran kavni aparat s profesionalno tehnologijo.

Aparat WMF 1100 S lahko kljub svoji kompaktni velikosti zanesljivo in dosledno pripravi številne različne napitke z največjo kapaciteto do 80 skodelic na uro.
Zaradi pametnega načina delovanja in 7-palčnega zaslona lahko kavne in čokoladne napitke izbere in pripravi kdorkoli, brez predhodnega znanja.
Ker je WMF 1100 S na voljo v 5 različnih trendovskih barvah, se prilega vsakemu stilu prostora. Zaradi kompaktne velikosti omogoča mnogo različnih načinov namestitve. Za montažo enote na pult zadostuje že razdalja 60 cm od stene. Posebni mlinčki zagotavljajo tiho delovanje med pripravo kave, zahvaljujoč patentiranemu sistemu SteamJet pa lahko skodelice segrejete kot bi mignil. Profesionalna tehnologija omogoča tudi uporabo svežega mleka.
Dnevno čiščenje je zelo hitro in enostavno, kar omogoča patentirana funkcija Click&Clean, preizkušena za uporabo v gostinstvu.
Različne vrste napitkov

Različne vrste napitkov

Aparat WMF 1100 S ponuja nekaj za vsakogar. Od vročih napitkov z mlekom ali brez, do napitkov z mlečno peno ali brez nje – espresso, ristretto, kapučino, kava z mlekom, espresso z mlekom ali bela kava – raznolikost napitkov je neskončna.
Intuitiven zaslon na dotik

Intuitiven zaslon na dotik

Intuitivna zasnova 7-palčnega zaslona na dotik s funkcijo navpičnega drsenja omogoča hitro in namensko pomikanje po različnih menijih – dovršena ergonomija, ki zagotavlja več kot samo poenostavitev samopostrežbe.
Enostavno čiščenje

Enostavno čiščenje

Sistem Click&Clean omogoča enostavno čiščenje sistema za mleko: Prihrani vam vsakodnevno odstranjevanje šobe za penjenje mleka, ročno čiščenje pa je potrebno opraviti samo enkrat tedensko.
Sistemi za mleko in paro

Sistemi za mleko in paro

Sistemi za mleko in paro WMF omogočajo izredno hitro pripravo profesionalnih kavnih napitkov po vaših željah. Aparat WMF 1100 S je lahko opremljen z naslednjimi sistemi za mleko in paro: BASIC MILK – za vroče mleko, vročo mlečno peno – povsem avtomatizirano delovanje prek točilne pipe. BASIC STEAM – za segrevanje napitkov in mleka ter pripravo vroče mlečne pene s parno šobo. Ročni vklop in izklop.
Aplikacija WMF MyCoffee (opcija)

Aplikacija WMF MyCoffee (opcija)

Ustvarjajte svoje, personalizirane recepte za kavo kar v pametnem telefonu prek aplikacije WMF MyCoffee. Tehnologija še nikoli ni bila pametnejša. Preprosto izberite najljubši recept, prilagodite količino kave, mleka in pene, uživajte in delite recepte z drugimi.

Tehnični podatki

Priporočena dnevna/največja zmogljivost na uro*
do 80 skodelic
Nazivna moč/napajanje
1,9–2,3 kW / 230 V
Zmogljivost na uro v skladu z DIN 18873-2*
za espresso
105 skodelic
za kavo z mlekom
75 skodelic
za kapučino
105 skodelic
Napitki s svežim mlekom
Sistem Basic Milk
Sistem Basic Milk Basic Steam
1 ali 2 vgrajeni posodi za kavo/dodatki (različne posode za čokolado ali posip, običajno samo 1 posoda za kavo)
pribl. 550 g / z dodatki pribl. 1100 g (Kapaciteta polnjenja je odvisna od velikosti kavnih zrn)
Sistem SteamJet
Sistem Basic Milk
Basic Milk Basic Steam
Skupna količina vroče vode/uro
110 skodelic (22 litrov)
Ročno penjenje mleka in segrevanje napitkov
Sistem Basic Milk
-
Sistem Basic Milk Basic Steam
Izguba energije na dan v skladu z DIN 18873-2 Posoda za posip/Basic Milk
približno 0,76 kWh/dan
Zunanje mere (širina/višina**/globina)
325/500/561 mm
Posoda za vodo
približno 4,5 litrov
Teža praznega aparata glede na model
pribl. 25,5 kg
Stalna raven zvočnega tlaka (LpA)***
< 70 dB (A)
* Zmogljivost je odvisna od velikosti skodelic, nastavitev glede kakovosti, modela in nazivne moči. Najvišja priporočena dnevna zmogljivost temelji na našem katalogu in konceptu strežbe. Navedene povprečne vrednosti so samo orientacijske. Posebej usposobljena ekipa WMF vam lahko ponudi idealen kavni aparat glede na vaše specifične potrebe.
** Višina vključno z zaslonom. Višina zgornjega pokrova brez zaslona in dodatkov: 460 mm. Višina aparata s posodami, vključno s ključavnico (brez ključa): 556 mm.
*** A-vrednotena raven zvočnega tlaka LpA (počasno) in LpA (impulzno) na delovnih postajah osebja je pod 70 dB (A), ne glede na način delovanja.
Pri karbonatni trdoti nad 5 °dKH je treba namestiti vodni filter WMF.