IŠČI
Z6

Z6

Zdaj s trdnim aluminijastim zgornjim in sprednjim delom

Model Z6 dviguje samodejne kavne avtomate na popolnoma nov nivo. Ta izjemni kavni avtomat impresionira že na prvi pogled z zgornjim in sprednjim delom iz 3-milimetrskega aluminija.

Najnaprednejša generacija kavnih avtomatov je impresiven primer švicarske inovativnosti. Dosega popolnoma nov standard v pripravi kavnih specialitet, od kratkih kav, fiery ristretto, do priljubljene bele kave.
 
Najboljši espresso

Najboljši espresso

JURA je izpopolnila postopek priprave ristretta in espressa. Zato lahko model Z6 pripravi kavo po enakih standardih kot najboljši barmani. Postopek Pulse Extraction Process (P.E.P.®) omogoča polno razvijanje vseh kavnih arom.
 
Rezultat: verjetno najboljši espresso vseh časov – z dotikom na tipko.
Popolno mleko in mlečna pena

Popolno mleko in mlečna pena

Inovativna tehnologija šobe pripravi fino, kompaktno in zelo okusno mlečno peno. Avtomat samodejno preklopi med mlekom in mlečno peno. Z nastavljivo temperaturo mleka in mlečne pene je mogoče ustvariti sodobne modne napitke po standardih profesionalnih barmanov. 

Preprosta uporaba

Preprosta uporaba

Uporaba avtomata je zelo samoumevna in preprosta. Naj navedemo samo en primer, vložek filtra in kavni avtomat sta brezžično povezana s tehnologijo RFID. Avtomat samodejno zazna filter in izbere ustrezne nastavitve.

Izjemna uporabnost

Izjemna uporabnost

Model Z6 združuje izjemne lastnosti v priročnih dimenzijah avtomata. Vsi kontrolni elementi so na sprednji strani avtomata. Rezervoar za vodo in posoda za kavna zrna sta prav tako dosegljiva s sprednje strani avtomata. Uporabnik lahko preimenuje kavne specialitete in jih lahko poljubno namesti na zaslonu. Ni ovir za domišljijo. Vzdrževanje je prav tako preprosto, kot je priprava kavnega napitka − en pritisk na tipko je dovolj.

TEHNIČNI PODATKI

Latte machiatto / cappuccino s pritiskom na gumb latte macchiato, macchiato, cappuccino, espresso, ristretto, mlečna pena
Topla voda  3 ravni
Št. individualno nastavljivih programov 12
Nastavljiva in individualno prilagodljiva količina vode DA
Nastavljiva in individualno prilagodljiva intenzivnost kave 10 stopenj
Temperatura mleka 10 stopenj
Mlinček Aroma Da
Variabilna kuhalna enota, od 5 do 16 g DA
 
Inteligentni sistem prednavlažitve (I.P.B.A.S.©) DA
Inteligentno predgretje DA
Zaslon barvni TFT-zaslon
Aktivno spremljanje napolnjenosti zrn DA
Brezžično delovanje DA
Prikaz stanja vzdrževanja DA
Prostornina rezervoarja za vodo / posode za zrna 4 l / 500 g
Prepoznavanje mlete kave DA
Napetost / moč 1450 W
Masa / dimenzije 13 kg / 34 x 50 x 44 cm
Barva Aluminium