IŠČI
X8

X8

Robusten, vsestranski in profesionalni kavni avtomat

Model X8 je neverjetno vsestranski: pripravi lahko široko paleto kavnih specialitet z mlekom ali mlečno peno kot tudi črno kavo in kavo v večji posodi. Za ljubitelje čaja pripravlja vročo vodo z različnimi temperaturami.
 
S trdnim, po višini nastavljivim dvojnim izlivom lahko pripravi kavne specialitete – ali celo dva napitka hkrati – ter jih pripravi v skodelici ali kozarcu …, vse samo z dotikom tipke. Priročno odlagalno mesto
za skodelice olajša idealno samopostrežbo. Enako velja za velike in jasno razporejene tipke za pripravo napitka.
 
Različne kavne specialitete lahko razporedite kjer koli na zaslonu, odvisno od svojih potreb. Ne glede na to, ali je opremljen s standardnim velikim rezervoarjem za vodo ali trpežnim kompletom za svežo vodo, ponuja model X8 izjemne delovne lastnosti kot prenosna naprava ali fiksno nameščen.
Najnaprednejše tehnologije za popolne užitke

Najnaprednejše tehnologije za popolne užitke

Inovativni mlinček Aroma G3 vedno melje sveža zrna za vsak napitek do ravno prave finosti. Oblikovan je za hitro in natančno delovanje in zagotavljanje polne arome zrnja. Postopek Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimizira čas priprave kavne specialitete in dostavi eksplozijo okusov za ristretto in espresso. Model X8 ima po višini nastavljiv dvojni izliv, ki omogoča pripravo modnih specialitet z mlekom in mlečno peno, zahvaljujoč tehnologiji fine pene. Vsi kontrolni elementi na modelu X8 so na sprednji strani, kjer so jasno vidni in preprosto dostopni. Rezervoar za vodo in posodo za zrnje lahko napolnite s sprednje strani. Da ju ne more odstraniti nepooblaščena oseba, sta zavarovana z zaklepnim mehanizmom. Pladenj za zbiranje kapljic in posodo za zbiranje odpadne zmlete kave lahko odstranite z eno roko ter ju tako hitro in preprosto izpraznite. Kontrolni elementi prikazujejo jasnost delovne zasnove avtomata. Navpični format zaslona TFT je kombiniran z velikimi in preprosto prepoznanimi tipkami za pripravo napitka. Tako je uporaba zelo jasna tudi med prvo uporabo avtomata. Tipke za pripravo in vzdrževanje lahko onemogočite, da preprečite neželeno programiranje ali neželeno uporabo avtomata med čiščenjem.
Zagotovljena TÜV-certificirana higiena

Zagotovljena TÜV-certificirana higiena

Vzdrževanje avtomata X8 je prav tako intuitivno, kot je njegova uporaba. Vgrajeno izpiranje in programi za čiščenje, kombinirano s posebej razvitimi čistili za kavne avtomate JURA, zagotavljajo TÜV-certificirano higieno in čistost. Tudi čiščenje sistema za mleko na modelu X8 je avtomatizirano in deluje po pritisku na tipko. Trden dvojni izliv je enostavno odstraniti. Izliv za mleko je lahko dostopen na sprednji strani dvojnega izliva in ga je mogoče zamenjati po potrebi.
Individualnost − vaša zahteva

Individualnost − vaša zahteva

Model X8 lahko kombinirate z dodatnimi kavnimi avtomati in elegantnimi dodatki, kot so grelnik skodelic, Cool Control, komplet za svežo vodo ali sistem s števcem, kar ga naredi idealnega za kompletno rešitev po vaši meri.

TEHNIČNI PODATKI

Latte machiatto / cappuccino s pritiskom na gumb ristretto, espresso, cappucino, latte macchiato, 
Funkcija tople vode DA
Št. individualno nastavljivih programov 21
Nastavljiva in individualno prilagodljiva količina vode DA
Nastavljiva in individualno prilagodljiva intenzivnost kave 10 stopenj
Mlinček Aroma DA
Variabilna kuhalna enota, od 5 do 16 g DA
 
Inteligentni sistem prednavlažitve (I.P.B.A.S.©) DA
Inteligentno predgretje DA
Po višini / širini nastavljiv iztok (mleko / kava) 65 - 153 mm
Zaslon barvni TFT-zaslon
Zvočna zasnova DA
Prostornina rezervoarja za vodo / posode za zrna 5 l / 500 g
Napetost / moč 230 V AC / 1450 W
Masa / dimenzije 14 kg
Barva Platinum