IŠČI
WE 8

WE 8

Za ljubitelje kavnih specialitet

Kadar koli lahko stranke, sodelavci ali obiskovalci uživajo v odlični kavi, je vzdušje sproščeno, komunikativno in produktivno. Kdor koli ceni fine stvari v življenju, širok izbor kavnih specialitet in
estetike, bo ljubil model WE8.
 
Rezervoar za vodo s kapaciteto 3 litrov, posoda za kavno zrnje za 500 gramov in posoda za uporabljeno zmleto kavo za pripravo 25 kavnih napitkov naredijo elegantni profesionalni kavni avtomat idealno rešitev za primere, kjer se pripravlja približno 30 kavnih specialitet na dan.
 
Inovativne tehnologije spreminjajo užitek ob kavi. Funkcije z enim pritiskom ustvarijo trend specialitete, kot je latte macchiato, bela kava ali cappuccino s samo enim pritiskom na tipko. Tipke na sprednji strani avtomata in moderni zaslon TFT naredijo uporabo neverjetno preprosto, tudi za neizkušene uporabnike.
Najnaprednejše tehnologije za popolne užitke

Najnaprednejše tehnologije za popolne užitke

Model WE8 ponuja 12 različnih specialitet. JURA je izpopolnila celoten postopek priprave kave in tako lahko model WE pripravi kavne specialitete po standardih profesionalnih barmanov. Mlinček Aroma G3 s šestimi stopnjami zagotavlja najfinejše mletje kavnih zrn. Vedno melje sveža zrna, hitro in nežno, da ohrani aromo. Postopek P.E.P.®, ki ga je razvila JURA, optimizira čas priprave. Za pripravo kratkega espressa potiska vročo vodo skozi zmleto kavo v kratkih intervalih. Funkcije z enim pritiskom na modelu WE8 ustvarijo specialiteto z mlekom ali mlečno peno s samo enim pritiskom na tipko in to
brez premikanja skodelice.
Zagotovljena TÜV-certificirana higiena

Zagotovljena TÜV-certificirana higiena

Čistost in higiena sta osnovni pogoj na delovnem mestu, zato je vgrajeno izpiranje in programi za čiščenje, kombinirani s posebej razvitimi čistili za kavne avtomate JURA. Popolna higiena je zagotovljena z dotikom na tipko. S pritiskom na tipko se očisti tudi sistem za mleko. Celoten sistem za higieno je certificiral TÜV Rheinland, zato je model WE8 izjemna izbira za prostore, kjer se dela po konceptih HACCP*.
 
*Hazard Analysis in Critical Control Points (analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk)
Individualnost − vaša zahteva

Individualnost − vaša zahteva

Ker se zahteve razlikujejo glede na primere, ima model WE8 več možnosti za programiranje in nastavljanje. Prilagodite lahko količino vode in zmlete kave, da ustreza vašim zahtevam ter uporabljenim skodelicam in kozarcem. Prav tako je mogoče dati prednost nekaterim kavnim specialitetam in onemogočiti druge. Različni načini so na voljo na zahtevo in omogočajo spreminjanje nastavitev in velikost skodelice le po vpisu določenega ključa.

TEHNIČNI PODATKI

Latte machiatto / cappuccino s pritiskom na gumb ristretto, espresso, latte macchiato, cappucino, mleko
Topla voda  3
Št. individualno nastavljivih programov 12
Nastavljiva trdota vode DA
Mlinček Aroma DA
Variabilna kuhalna enota, od 5 do 16 g DA
Inteligentni sistem prednavlažitve (I.P.B.A.S.©) DA
Inteligentno predgretje DA
Po višini / širini nastavljiv iztok za kavo 65 - 111 mm / 20 - 50 mm
Po višini nastavljiv iztok za cappuccino 107 - 153 mm
Zaslon barvni TFT-zaslon
Programljiv čas izklopa DA
Prostornina rezervoarja za vodo / posode za zrna 3 l / 500 g
Napetost / moč 230 V AC / 1450 W
Masa  10 kg 
Barva Chrome