IŠČI
WE 6

WE 6

Klasične kave za v pisarno

Kadar koli lahko stranke, sodelavci ali obiskovalci uživajo v odlični kavi, je vzdušje sproščeno, komunikativno in produktivno. Kava sprosti misli in spodbudi ustvarjalnost. Zato nobeno delovno okolje ne sme biti brez nje. Novi model WE6 strokovno pripravlja paleto klasičnih kav − od ristretto in espresso, do café crème.
 
Rezervoar za vodo s kapaciteto 3 litrov, posoda za kavno zrnje za 500 gramov in posoda za uporabljeno zmleto kavo za pripravo 25 kavnih napitkov naredijo elegantni profesionalni kavni avtomat idealno rešitev za primere, kjer se pripravlja približno 30 kavnih specialitet na dan. Inovativne tehnologije spreminjajo užitek ob kavi. Tipke na sprednji strani avtomata in moderen zaslon TFT naredijo uporabo neverjetno preprosto, tudi za neizkušene uporabnike.

 

Najnaprednejše tehnologije za popolne užitke

Najnaprednejše tehnologije za popolne užitke

Model WE6 ponuja 8 različnih specialitet. JURA je izpopolnila celoten postopek priprave kave in tako lahko model WE pripravi kave specialitete po standardih profesionalnih barmanov. Mlinček Aroma G3 s šestimi stopnjami zagotavlja najboljše mletje kavnih zrn. Vedno melje sveža zrna, hitro in nežno, da ohrani aromo. Variabilna enota za pripravo kave ima kapaciteto od 5 do 16 gramov in vedno zagotavlja idealne pogoje za pripravo napitka. Postopek P.E.P.®, ki ga je razvila JURA, optimizira čas priprave. Za pripravo kratkega espressa potiska vročo vodo skozi zmleto kavo v kratkih intervalih.
Zagotovljena TÜV-certificirana higiena

Zagotovljena TÜV-certificirana higiena

Čistost in higiena sta osnovni pogoj na delovnem mestu, zato je vgrajeno izpiranje in programi za čiščenje, kombinirano s posebej razvitimi čistili za kavne avtomate JURA. Popolna higiena je zagotovljena z dotikom na tipko, kar potrjuje TÜV Rheinland. Zato je model WE6 izjemna izbira za
prostore, kjer delajo po konceptih HACCP*.
 
*Hazard Analysis in Critical Control Points (analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk)
Individualnost – vaša zahteva

Individualnost – vaša zahteva

Ker se zahteve razlikujejo glede na primere, ima model WE6 več možnosti za programiranje in nastavljanje. Prilagodite lahko količino vode in zmlete kave, da ustreza vašim zahtevam in uporabljenim skodelicam ter kozarcem. Prav tako je mogoče dati prednost nekaterim kavnim specialitetam in onemogočiti druge. Različni načini so na voljo na zahtevo in omogočajo spreminjanje
nastavitev in velikost skodelice le po vpisu določenega ključa. Tako se izognete napakam.

TEHNIČNI PODATKI

Latte machiatto / cappuccino s pritiskom na gumb ristretto, espresso, vroča voda
Topla voda 3
Št. individualno nastavljivih programov 8
Nastavljiva in individualno prilagodljiva količina vode DA
Nastavljiva in individualno prilagodljiva intenzivnost kave 8 stopenj
Mlinček Aroma DA
Variabilna kuhalna enota, od 5 do 16 g DA
Inteligentni sistem prednavlažitve (I.P.B.A.S.©) DA
Inteligentno predgretje DA
Nastavljiva višina nastavka za kavo 65 - 111 mm 
Zaslon barvni TFT-zaslon
Aktivno spremljanje napolnjenosti zrn DA
Brezžično delovanje DA
Prostornina rezervoarja za vodo / posoda za kavna zrna 3 l / 500 g
Programljiv čas izklopa DA
Napetost / moč 230 V AC / 1450 W
Masa / dimenzije 13 kg / 34 x 50 x 44 cm
Barva Piano Black