IŠČI
S8

S8

Velika izbira, kompaktna oblika

S svojimi harmoničnimi jasnimi linijami stilska linija S izžareva kakovost in natančnost v vseh pogledih. Združuje najboljše kompaktnega razreda z elementi premijskega segmenta in kančkom GIGA. Impresivna paleta napitkov in izjemen rezultat v skodelici zadovolji tudi najzahtevnejše poznavalce kave. Koncept delovanja je zasnovan na enostavnosti in inteligenci. JURA S-linija ustvarja nov segment kavnih avtomatov: premijski srednji razred.

Toliko užitkov na izbiro

Toliko užitkov na izbiro

Stilni S8 ustvarja paleto napitkov, od espressa do latte macchiato, in to vse z najvišjo kakovostjo. Samo dotik na barvni zaslon in že se pripravlja eden od 15 različnih kavnih napitkov v skodelico, vse zaradi nekaterih izjemnih inovacij. Mlinček Aroma G3 je sedaj še natančnejši in dvakrat hitrejši, a vendar zadrži vse okusne arome kavnih zrn. Postopek Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimizira čas priprave kavne specialitetein dostavi eksplozijo okusov za ristretto in espresso. Kave z mlekom in mlečno peno so popolne zaradi tehnologije fine pene.
Temeljit moderen koncept delovanja

Temeljit moderen koncept delovanja

Integriran 4,3 palčni barvni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo omogoča neverjetno preprosto uporabo avtomata. Nežen dotik s prstom na zaslon in vaš želeni kavni napitek že teče v skodelico. Inovativni koncept delovanja z atraktivnim zaslonom je uspešen zato, ker je jasen, enostaven in
moderen. Grafike in animacije prikazujejo vsak korak priprave in tako vodijo uporabnika skozi postopek. Koncept je oblikovan tako, da vam hitro pomaga poiskati želeno. Posamezne želje lahko sprogramirate v nekaj korakih, omogočeno je preimenovanje, premikanje, kopiranje in podvajanje napitkov. Če želite, lahko kavni avtomat upravljate prek brezplačne in stalno posodabljajoče aplikacije JURA Coffee.
Izjemna mlečna pena

Izjemna mlečna pena

Značilen dizajn JURA reflektira natančnost in kakovost do najmanjše podrobnosti. Novi profesionalni iztok za cappuccino na modelu S8 je narejen iz najkakovostnejših materialov in ima izjemen videz in občutljivost. Posebej narejen za kavne specialitete z mlekom in mlečno peno, zato vedno naredi latte macchiato in druge napitke z najbolj fino peno. Grafike in moderne animacije na zaslonu omogočajo še lažjo uporabo kot doslej.
Oblika z unikatnimi podrobnostmi

Oblika z unikatnimi podrobnostmi

Oblikovalci se strinjajo, da jasne, simetrične forme in harmonične linije modelu S8 dajejo eleganco že na prvi pogled. Kombinacija obdelanih materialov in pozornost podrobnostim ustvarita miren in harmoničen videz. Pokrov posode za zrnje kave je narejen iz ročno poliranega litega cinka in
zaokrožuje kakovost celotnega avtomata. Podrobnosti in premišljeni dodatki dajejo modelu S8 unikatnost in občutek zadovoljstva tistim, ki cenijo dobro oblikovanje.

Tehnični podatki

Latte macchiato s pritiskom na gumb Ristretti, espresso, cappuccino, latte macchiato, espresso macchiato, mlečna pena
Topla voda 3 ravni
Intenzivnost kave lahko prilagodite in nastavite za vsako pripravo 15 stopenj
Večstopenjski mlinček Aroma DA
Osvetlitev skodelice jantarjeva / bela
Brezžično delovanje DA
Zaslon TFT-barvni zaslon na dotik
Aktivno spremljanje napolnjenosti zrn DA
Prikaz stanja vzdrževanja (čiščenje, odstr. vodnega kamna in stanje filtra) DA
Vakuumska posoda za mleko iz nerjavečega jekla 0,6 l
Prostornina rezervoarja za vodo / posode za zrna 2,6 l / 280 g
Napetost / moč 230 V AC / 1450 W
Barva Moonlight Silver