IŠČI
J6

J6

360° − užitek za vse občutke

Model J6 je nedvomno eden najatraktivnejših načinov izražanja dobrega okusa. Vzvišena celotna oblika je popolna harmonija obdelanih materialov in želenih poudarkov. Najsodobnejša tehnologija zagotavlja, da široka paleta posebnih kav vedno navduši s svojo kakovostjo. Z avtomatom je lahko ravnati in ga lahko upravljate tudi prek pametnega telefona s Smart Connect, ki je na voljo kot izbira. Programi za vzdrževanje in TÜV-certificirana higiena zaokrožujejo ta premijski samodejni kavni avtomat.

Najboljše ocene postopku P.E.P.® in tehnologiji fine pene

Najboljše ocene postopku P.E.P.® in tehnologiji fine pene

Številne top inovacije zagotavljajo tako klasične in sodobne posebnosti, ki jih lahko pripravite z dih jemajočo kakovostjo: mlinček Aroma G3 je zdaj dvakrat hitrejši, a vendar ohranja okusno aromo kavnih zrn. Postopek Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimizira čas priprave kavne specialitete in dostavi eksplozijo okusov za ristretto in espresso. Posebne kave z mlekom in mlečno peno so popolne zaradi tehnologije fine pene. Gurmani so se strinjali in nagradili model J6 zaradi arome.
Samoumevno delovanje – tudi z aplikacijo na zahtevo

Samoumevno delovanje – tudi z aplikacijo na zahtevo

Logična struktura in enostavno razumljiva grafika naredita moderen koncept uporabe povsem samoumeven. Zaslon TFT in Rotary Selection vodita uporabnika naravnost do želenih vsebin. Model J6 lahko upravljate tudi prek aplikacije JURA s pametnih telefonom.* Zaradi tehnologije RFID Intelligent Water System (I.W.S.®) samodejno zazna vodni filter. Prilagojen vložek v prostoru za shranjevanje omogoča varno shranjevanje zamenljivega izliva za mleko in cevi. Oba sta enostavno dosegljiva. Poseben izliv za vročo vodo, posoda za čiščenje mlečnega sistema in vgrajeni programi vzdrževanja zagotavljajo TÜV-certificirano higieno z dotikom na tipko.
Prostor za vse

Prostor za vse

Domiselna zasnova izdelka kaže smisel za podrobnosti. Tak je na novo konstruiran prostor za shranjevanje na modelu J6. Lahko se preprosto odstrani in pomije v pomivalnem stroju, zagotavlja idealno mesto za zamenljivi izliv za mleko in cev. Tako, tukaj sta pripravljena – shranjena na higieničnem in udobnem mestu. Popolnost v praksi!
Užitek 360°

Užitek 360°

S celo kupico mednarodnih nagrad za obliko JURA model J impresionira na prvi pogled z jasnimi, preprostimi in simetričnimi linijami. Najnovejši model te visoko uspešne linije združuje harmonijo celostne oblike s Rotary Switc z obliko Blue Crystal, mrežico stojala za skodelico in kromiranim izlivom za kavo. Model J6 združuje 10 let izkušenj s sodobno tehnologijo. Rezultat je samodejni kavni avtomat, ki ponuja užitke vseh zaznav: s paleto opojnih kavnih arom, samoumevnim delovanjem, TÜV-certificirano higieno kot tudi izjemnim oblikovanjem in visoko kakovostjo materialov, obdelanih s švicarsko natančnostjo.
Latte machiatto / cappuccino s pritiskom na gumb ristretto, espresso, espresso macchiato, latte macchiato, cappucino, mlečna pena
Topla voda  3 ravni
Št. individualno nastavljivih programov 13
Nastavljiva in individualno prilagodljiva količina vode DA
Nastavljiva in individualno prilagodljiva intenzivnost kave DA
Mlinček Aroma DA
Variabilna kuhalna enota, od 5 do 16 g DA
Inteligentni sistem prednavlažitve (I.P.B.A.S.©) DA
Inteligentno predgretje DA
Zaslon barvni TFT-zaslon
Aktivno spremljanje napolnjenosti zrn DA
Brezžično delovanje DA
Samodejno izplakovanje mleka DA
Prostornina rezervoarja za vodo / posode za zrna 4 l / 500 g
Prepoznavanje mlete kave DA
Napetost / moč 230 V AC / 1450 W
Masa / dimenzije 13 kg / 34 x 50 x 44 cm
Barva Briliant Silver