IŠČI
E8

E8

Postopek Pulse Extraction Process − prvi na svetu

JURA linija E je prava revolucija v uživanju kave v vseh pogledih. Postopek priprave kave espresso je 100-odstotno izpopolnjen. Postopek Pulse Extraction Process (P.E.P.®) je edini tovrstni postopek na svetu. Optimizira čas priprave in zagotavlja najboljšo aromo tudi za kratke posebne kave.
 
Sistem CLARIS Smart zagotavlja popolno kakovost vodo za najboljši okus kave. Uporaba filtra še nikdar ni bila bolj preprosta, saj Intelligent Water System (I.W.S.®) samodejno zazna njegovo prisotnost.
 
Zaradi tipk na sprednji strani avtomata in modernega zaslona TFT je uporaba avtomata izredno preprosta. Vgrajeni programi za vzdrževanje in nov zamenljivi izliv za mleko zagotavljajo popolno higieno.
 
Globalna inovacija: P.E.P.® za espresso, kot ga pripravljajo izjemni barmani

Globalna inovacija: P.E.P.® za espresso, kot ga pripravljajo izjemni barmani

Skrivnost dobre kave se skriva v pripravi. JURA je 100-odstotno izpopolnila postopek priprave kave in tako lahko model E8 pripravi posebne kave po standardih profesionalnih barmanov. Mlinček AromaG3 s šestimi nivoji zagotavlja optimalno mletje kavnih zrn. Vedno melje sveža zrna, hitro in nežno, da ohrani aromo. Variabilna enota za pripravo kave ima kapaciteto od 5 do 16 gramov in vedno zagotavlja idealne razmere za pripravo napitka. Postopek P.E.P.®, ki ga je razvila JURA, optimizira čas priprave. Za pripravo kratkega espressa potiska vročo vodo skozi zmleto kavo v kratkih intervalih. Ta postopek omogoča polno razvijanje kavnega okusa. Z osmimi različnimi stopnjami intenzivnosti lahko ljubitelji kave pripravijo kavo po svojih željah. Za posebnosti, kot je cappuccino, inovativna tehnologija lahke pene zagotavlja peresno lahko mlečno peno. Napitek boste oboževali!

Intelligent Water System za samodejno zaznavanje filtriranja

Intelligent Water System za samodejno zaznavanje filtriranja

CLARIS vodni filter zagotavlja popolno kakovost vode za najboljši okus kave. Prav tako varuje avtomat pred vodnim kamnom in iz vode odstranjuje snovi, ki bi lahko poslabšale okus in aromo (kot so težke kovine ali klor). Za najboljšo uporabo filtra in njegove kapacitete je JURA razvila Intelligent Water System (I.W.S.®). Vložek filtra in kavni avtomat sta brezžično povezana prek tehnologije RFID. Filter je samodejno zaznan. Uporaba filtra še nikdar ni bila bolj preprosta in zanesljiva.

JURA postavlja standarde za zelo preprosto uporabo

JURA postavlja standarde za zelo preprosto uporabo

Za tiste, ki si radi hitro pripravijo kavo, je model E8 idealen. Tipke za espresso, kavo, cappuccino in funkcijo za mlečno peno so priročno postavljene na vrhu. Model E8 lahko istočasno pripravi dva espressa ali kavi. Zahvaljujoč modernemu barvnemu zaslonu TFT je uporaba avtomata zelo samoumevna. Velika posoda za zrna ima kapaciteto 280 gramov za neprekinjeno uživanje ob kavici. Poseben pokrov za ohranjanje arome zadrži zrna sveža. Rezervoar za vodo s kapaciteto 1,9 litra, do katerega lahko dostopate s sprednje strani, prav tako omogoča pripravo več napitkov brez dolivanja vode. Jasna simetrična oblika, harmonične linije in ljubezen do podrobnosti naredijo model E8 eleganten, zato je videti izjemen v vsaki kuhinji. Njegov elegantni videz bo še leta impresioniral v vsakem domu.

Popolna higiena

Popolna higiena

Vzdrževanje modernega kavnega avtomata je tako preprosto, kot je priprava mamljive kave. Vgrajene programe za spiranje in čiščenje lahko vklopite s pritiskom na tipko, da bo avtomat brezhibno higieničen. Zdaj je izliv za mleko pralen tudi v pomivalnem stroju in ga lahko v trenutku zamenjate. Popona higiena in mlečna pena sta vedno zagotovljeni.

 

TEHNIČNI PODATKI

Latte machiatto / cappuccino s pritiskom na gumb ristretto, espresso, latte macchiato, cappucino, mlečna pena 
Topla voda  3
Št. individualno nastavljivih programov 12
Mlinček Aroma DA
Variabilna kuhalna enota, od 5 do 16 g DA
Inteligentni sistem prednavlažitve (I.P.B.A.S.©) DA
Inteligentno predgretje DA
Brezžično delovanje DA
Nastavljiva višina nastavka za kavo 65 - 111 mm
Nastavljiva višina za cappucino 107 - 153 mm
Zaslon TFT barvni zaslon
Brezžično delovanje DA
Programljiv čas izklopa DA
Prostornina rezervoarja za vodo / posode za zrna 1,9 l / 280 g
Napetost / moč 230 V AC / 1450 W
Masa / dimenzije 9,8 kg
Barva Chrome