IŠČI
D6

D6

Nov veter za cappuccino

Linijo D opisujejo enostavne in čiste linije in visoka kakovost izdelave. Z zaslonom za besedilo in ergonomsko optimiziranim stikalom je uporaba res preprosta. Programiranje in vzdrževanje sta prav tako samoumevna. Zaradi inovativne tehnologije avtomat pripravlja klasične kave po standardih profesionalnih barmanov v nekaj preprostih korakih.
Funkcionalnost se sreča z luksuzom

Funkcionalnost se sreča z luksuzom

Model D6 zelo hitro pripravi popolno kavo, zahvaljujoč ustvarjalnemu zaslonu za besedilo in sistemu Easy Cappuccino z vrtljivim stikalom. D6 je izpopolnitev klasične oblike s prefinjenimi podrobnostmi. Tehnično in ergonomsko dognan sistem Easy Cappuccino nadgradi posebne kave z mlekom kot cappuccino, zapeljivo fino in peresno rahlo mlečno peno.
Vrhunska kakovost kave

Vrhunska kakovost kave

Vrsta novosti zagotavlja šest posebnih kav, pripravljenih po standardih profesionalnih barmanov. Mlinček Aroma G2 s perfektnim kotom rezanja ohranja polno aromo zrn, ko jih zmelje do popolnosti. Postopek Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimizira čas priprave, da privabi poln spekter kavnih arom.
Preprosta uporaba s sprednje strani

Preprosta uporaba s sprednje strani

Zahvaljujoč zaslonu za besedilo in ergonomskemu vrtljivemu stikalu je uporaba avtomata preprosta. Z opcijskim Smart Connect ga lahko upravljate tudi prek tablice ali telefona.
Intelligent Water System (I.W.S.®) za samodejno zaznavanje filtriranja

Intelligent Water System (I.W.S.®) za samodejno zaznavanje filtriranja

CLARIS vodni filter zagotavlja najboljšo kakovost vode za najboljši okus kave. Prav tako varuje avtomat pred vodnim kamnom in iz vode odstranjuje snovi, ki bi lahko poslabšale okus in aromo (kot so težke kovine ali klor). Za najboljšo uporabo filtra in njegove kapacitete je JURA razvila Intelligent
Water System (I.W.S.®). Vložek filtra in kavni avtomat sta brezžično povezana prek tehnologije RFID. Filter je samodejno zaznan. Uporaba filtra še nikdar ni bila bolj preprosta in zanesljiva.

TEHNIČNI PODATKI

Latte machiatto / cappuccino s pritiskom na gumb espresso, cappucino, mlečna pena
Topla voda  2
Št. individualno nastavljivih programov 7
Mlinček Aroma DA
Variabilna kuhalna enota, od 5 do 16 g DA
Inteligentni sistem prednavlažitve (I.P.B.A.S.©) DA
Inteligentno predgretje DA
Nastavljiva višina nastavka za kavo 64 - 110 mm
Zaslon Prikaz besedila
Brezžično delovanje DA
Programljiv čas izklopa DA
Prostornina rezervoarja za vodo / posode za zrna 1,9 l / 200 g
Napetost / moč 230 V AC / 1450 W
Masa / dimenzije 8,7 kg
Barva Platinum