IŠČI

Servis kavnih avtomatov

Nudimo vam pooblaščen servis JURA in WMF avtomatov.


Lokacija in odpiralni čas servisa

Kavni avtomat se dostavi na naslov:
Na jami 18, 1000 Lj. (Vodnikov dvor)

Servis za SLO stranke: AALT d.o.o., Ferberjeva ulica 14, 1000 Ljubljana

PONEDELJEK − PETEK
od 8. do 12. ure in od 13. do 16.30. ure

M: 051 664 667
T: 08 20 50 520
E: info@aalt.si


Priporočilo: Vljudno vas naprošamo, da pred dostavo pokličete na telefonsko številko 08 20 50 520

Delovna ura servisa:

 • 15 min = 10,375 €  (brez ddv)
 • 30 min = 20,75 €  (brez ddv)
 • 45 min = 31,13 €  (brez ddv)
 • 1 ura = 41,50 €  (brez ddv)


Pot (Ljubljana - okolica):

 • dvig avtomata = 14,50 €  (brez ddv)
 • dostava avtomata = 14,50 €  (brez ddv)
 • pot - Ljubljana = 14,50 €  (brez ddv)


Cenik je informativne narave in ne vključuje rezervnih delov.

 

JURA kavni avtomati
 

Podjetje JURA Elektroapparate AG Kaffeeweltstraße 10* 4626 Niederbuchsiten Suisse zagotavlja, da je izdelek narejen za uporabo v gospodinjstvu in daje kupcu dodatno k njegovim garancijskim pravicam tudi garancijo proizvajalca, če je bil izdelek JURA kupljen pri pooblaščenem prodajalcu s prodajno pogodbo JURA.
 

 1. Garancijski čas znaša 25 mesecev in se začne z dnevom prodaje kupcu. Garancijski čas je omejen na 12 mesecev, če se izdelek uporablja v komercialne namene (ne v zasebnem gospodinjstvu). Datum nakupa in tip aparata se dokazujeta z računom.
 2. Podjetje JURA bo v garancijskem času odpravilo vse napake. JURA garancijske storitve po svoji izbiri izvaja kot popravilo, menjavo delov z napako ali menjavo aparata. Izvedba garancijskih storitev ne povzroči podaljšanja ali ponovnega začetka garancijskega časa. Zamenjani deli postanejo last podjetja JURA.
 3. Garancija ne velja za škodo ali napake zaradi napačnega priključka, nestrokovne uporabe, popravil s strani nepooblaščenih oseb ali neupoštevanja navodil za uporabo. Garancija prav tako ne velja pri neupoštevanju posebnih navodil za uporabo in vzdrževanje JURA ali uporabi neoriginalnega potrošnega materiala (čistila, sredstva za odstranjevanje vodnega kamna, vodni filtri). Garancija prav tako ne zajema delov, ki se hitro obrabijo (npr. tesnil, mlevnih plošč, ventilov) ter škode zaradi tujkov v mlinu (npr. kamni, les, pisarniške sponke).
 4. Garancijske storitve se izvajajo v Sloveniji. Za izdelke, kupljene v eni EU-državi in prenesene v drugo EU-državo, se garancijske storitve izvajajo v okviru garancijskih pogojev JURA, ki veljajo v tej državi. Garancija velja na geografskem območju republike Slovenije.
 5. Pooblaščeni serviser AALT d.o.o. si pridržuje pravico, nepriznavanje garancije v kolikor kavni avtomat ni bil kupljen pri pooblaščenemu prodajalcu (velja za grosistično, maloprodajno ali internetno prodajo).